Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Inland terminal operator BCTN in handen grote Britse vermogensbeheerder

Alblasserdam

Inland terminal operator BCTN wordt overgenomen door de Britse investeerder Infracapital, een volle dochter van de grote Britse vermogensbeheerder M & G. Hoeveel Infracapital betaalt aan de huidige eigenaar Alinda, is niet bekendgemaakt.

1 / 1
Screen-Shot-2020-03-27-at-7.36.40-PM

Screen-Shot-2020-03-27-at-7.36.40-PM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook