Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Extra geld maakt uitkoop 19 garnalenvissers Waddenzee mogelijk

Leeuwarden

Het Waddenfonds maakt extra geld vrij voor de uitkoopregeling van garnalenvissers in de Waddenzee. Eerder werd bekend dat negentien garnalenvissers zich wel wilden laten uitkopen en hun visvergunning wilden inleveren. Maar de 10 miljoen euro die oorspronkelijk opzijgezet was voor de uitkoopregeling, was net niet voldoende om iedereen te helpen.

1 / 1
Garnalenvissers uit Zoutkamp kunnen worden uitgekocht. (Foto Nederlandse Vissersbond)

Garnalenvissers uit Zoutkamp kunnen worden uitgekocht. (Foto Nederlandse Vissersbond)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    weg met de boeren, vissers, zeevarenden, schippers, brugwachters en ga maar door. iedereen door naar het terras en werken laten we aan de chinezen over. eten importeren we net als alle andere weg gooi rotzooi.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook