Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bolier bouwt digitaal medisch dossier MaK-vloot

DORDRECHT

Digitalisering en retrofits zijn momenteel de belangrijkste ontwikkelingen bij Bolier in Dordrecht. Bolier levert service aan MaK motoren, die een groot marktaandeel hebben in de shortsea-sector. De verkoop van nieuwe motoren en installaties gebeurt samen met Pon Power.

1 / 1
Een installatie van Berg Propulsion. (Fotograaf Guus van der Linde).

Een installatie van Berg Propulsion. (Fotograaf Guus van der Linde).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook