Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schone Mitsubishi van Koedood Marine krijgt Hollandse naam

HELMOND

Koedood Marine brengt zijn Stage V-gecertificeerde Mitsubishi MPTK/MPTAW motoren binnenkort op de markt onder de naam KEES (Koedood Emission Engine Systems). De met steun van Mitsubishi in gang gezette Stage V-certificering wordt in principe in juli afgerond.

1 / 2
De zescilinder S6R-MPTK/ MPTAW op de testbank van het Power Test Centre van TNO Automotive in Helmond. Met de Stage V-certificering van deze motor wordt de tot 16 cilinders doorlopende MPTK/MPTAW motorenfamilie (470 tot 1250 kW) in één keer gecertificeerd. Op de foto links Jeroen van Schaik van TNO Helmond en rechts Richard Suurbach van Koedood Dieselservice. (Foto Hans Heynen)

De zescilinder S6R-MPTK/ MPTAW op de testbank van het Power Test Centre van TNO Automotive in Helmond. Met de Stage V-certificering van deze motor wordt de tot 16 cilinders doorlopende MPTK/MPTAW motorenfamilie (470 tot 1250 kW) in één keer gecertificeerd. Op de foto links Jeroen van Schaik van TNO Helmond en rechts Richard Suurbach van Koedood Dieselservice. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook