Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

VVD: ‘Kunnen werkzaamheden aan Haringvlietbrug eerder?’

Hoeksche Waard

‘Kunnen de werkzaamheden aan de brug niet naar voren?’ en ‘Hoe groot is het risico dat dit bij meer bruggen gaat gebeuren?’. Dat zijn de belangrijkste vragen van VVD-Kamerlid Peter de Groot aan demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infastructuur en Waterstaat). De vragen komen naar aanleiding van de problematiek rond de Haringvlietbrug.

1 / 1
Een open Haringvlietbrug is nog maar eens per maand te zien. (Foto Rijkswaterstaat)

Een open Haringvlietbrug is nog maar eens per maand te zien. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook