Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Garnalenvissers moeten ruimte maken voor zee-eenden

DEN HAAG

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid (LNV) heeft terecht een toegangsbeperking ingevoerd voor garnalenvissers in enkele deelgebieden van Natura 2000-gebied Voordelta. Dat heeft de Raad van State beslist.

1 / 1
Het geschil tussen het ministerie en de garnalenvissers speelt al langer. Al in 2008 werden toegangsbeperkingen ingevoerd voor delen van de Voordelta om natuurwaarden te beschermen. (Foto Raad van State)

Het geschil tussen het ministerie en de garnalenvissers speelt al langer. Al in 2008 werden toegangsbeperkingen ingevoerd voor delen van de Voordelta om natuurwaarden te beschermen. (Foto Raad van State)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Adrie van der Wel)

Reacties (2)
  • elzinga

    Alles vissers, boeren, schippers moeten gewoon oprotten aldus links nederland en dat zijn heel veel mensen, denken ze zelf.

  • J.Teunisse

    De zwarte eenden hebben geen vis vergunning . De woke samenleving schiet erg door.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook