Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Abandoned (door de reder)

Stel, je bent van plan een droombaan in de IT te beginnen. Je solliciteert en tot grote blijdschap word je aangenomen. Er waren liefst nog 10 anderen (maar die vroegen meer geld) en de keus van het bedrijf viel op jou. Dus na enige tijd neem je voor het eerst plaats achter je computer.

1 / 1
Verlaten schip.

Verlaten schip.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Kees, pakkend geschreven. Het leed waar de MSM met een grote boog omheen gaat. Geen popster hard boe voor roept , geen B (emannings) L.M. strijder voor de straat op gaat.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook