Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vermiste schipper blijkt gewoon aan boord te zijn

Dordrecht

Politie en brandweer hebben afgelopen weekend uren gezocht naar een vermiste schipper. Tot bleek dat de man gewoon aan boord van zijn schip was. In de Wilhelminahaven in Dordrecht waren al duikers ingezet.

1 / 1
Ter illustratie de Wilhelminahaven in Dordrecht. (Foto NT)

Ter illustratie de Wilhelminahaven in Dordrecht. (Foto NT)

De brandweer meldt op Twitter dat rond 12.30 uur een melding binnen kwam van een mogelijk persoon te water. Hulpdiensten kwamen te plaatsen en een duikteam ging met een zoekslag rondom het schip aan de gang.

Toen de hulpdiensten na ruim een uur nog geen teken van leven hadden gevonden staakten zij hun zoektocht. Er werd nog wel een onderwater-drone ingezet die op zoek ging naar de schipper.

Pas enkele uren later bleek dat vermiste man helemaal niet vermist was en ook niet te water was geraakt. Hij was gewoon aan boord. De politie gaat nu een uitzoeken hoe het misverstand is ontstaan.

Lees ook:

Havenbedrijf Rotterdam ook verantwoordelijk voor openbare ruimte Zeehaven Dordrecht

Brand in schroothoop Zeehaven Dordrecht zorgt voor stankoverlast

(Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook