Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Erich Staake eerder weg bij haven Duisburg

DUISBURG

Directeur Erich Staake van Duisburger Hafen AG vertrekt er al per 1 augustus. Dat gebeurt op eigen verzoek. Het afscheid van de 67-jarige stond gepland voor eind november. Hij wordt opgevolgd door het huidige hoofd personeelszaken Markus Bangen.

1 / 1
Staake was meer dan 20 jaar directeur van de haven van Duisburg. (Foto duisport)

Staake was meer dan 20 jaar directeur van de haven van Duisburg. (Foto duisport)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook