Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Kaderrichtlijn Water

ZWIJNDRECHT

Een van onze ereleden benaderde mij onlangs over de oeverwerken op de Maasroute. Het lid uitte zich kritisch over de aanleg van Natuur Vriendelijk Oevers (NVO). Ook ik kan mij uit mijn tijd als schipper herinneren dat we grote brokken rots uit de Ardenne naar de Maas vervoerden waar ze door een waterbouwer vakkundig op de oevers werden gelegd. Nu pakweg 25 jaar later haalt deze zelfde waterbouwer ze weer even vakkundig weg.

1 / 1
Nico Evens, Koninklijke BLN-Schuttevaer

Nico Evens, Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook