Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brussel stemt in met 131 miljoen subsidie voor Duitse binnenvaart

BRUSSEL

De Europese mededingingsautoriteit heeft 1 juli ingestemd met het steunprogramma van 131 miljoen euro voor de duurzame modernisering van de Duitse binnenvaartvloot.

1 / 1
De presentatie van het Masterplan Binnenschifffahrt in 2019. V.l.n.r. verkeersminister Andreas Scheuer, staatssecretaris Enak Ferlemann, BDB-voorzitter Martin Staats en BöB-voorzitter Joachim Zimmermann. (Foto BDB)

De presentatie van het Masterplan Binnenschifffahrt in 2019. V.l.n.r. verkeersminister Andreas Scheuer, staatssecretaris Enak Ferlemann, BDB-voorzitter Martin Staats en BöB-voorzitter Joachim Zimmermann. (Foto BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook