Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Alpinist brengt mts Rival in de vaart

ZWIJNDRECHT

Het tankschip Rival is op zaterdag 19 juni gedoopt in Kerkdriel. Het is het achtste binnenvaartschip van Tonny van Strien en het 20.000ste schip dat EOC verzekert. Reden voor een gesprek met deze bevlogen binnenvaartondernemer wiens credo is: doen wat je belooft!
1 / 1
Het mts Rival is nummer 20.000 bij EOC. (Foto EOC)

Het mts Rival is nummer 20.000 bij EOC. (Foto EOC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook