Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eefde heeft voor het eerst twee sluiskolken voor beschikbaar

EEFDE

Sluis Eefde heeft sinds 1 juli officieel twee kolken beschikbaar voor schepen die de Twentekanalen in of uit willen. Er is ruim drie jaar aan het sluiscomplex gewerkt. Om de afronding te markeren luidde Marjolijn van de Zandschulp van Rijkswaterstaat Oost-Nederland  de bel. Daarmee werd tevens het stokje overgedragen voor de verdere verruiming van de vaarweg.

1 / 1
Marjolijn van de Zandschulp van Rijkswaterstaat Oost-Nederland luidt de bel. (Foto Rijkswaterstaat)

Marjolijn van de Zandschulp van Rijkswaterstaat Oost-Nederland luidt de bel. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook