Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

67 miljoen euro tegen verzilting na komst zeesluis IJmuiden

IJmuiden

Met de komst van de nieuwe zeesluis bij IJmuiden zal ook de verzilting toenemen. Demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) maakt 67 miljoen euro extra vrij om dit tegen te gaan, laat ze woensdag de Tweede Kamer weten.

1 / 1
41-meter lange platen voor het geleidewerk worden aangebracht door een boorkraan. (Foto Gerrit Serne / Rijkswaterstaat)

41-meter lange platen voor het geleidewerk worden aangebracht door een boorkraan. (Foto Gerrit Serne / Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook