Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Hoge olieprijzen, weinig olievervoer

ROTTERDAM

De waterstanden waren in begin deze week dalende, maar zijn vervolgens weer flink gestegen. De diesel- en gasoliemarkt op de Rijn ligt vrijwel stil. Het aanbod is daar groeiende, maar de vraag valt tegen.

1 / 1
De Yasa Venus kwam lossen bij Peterson Amsterdam. (Foto Yasa Shipping)

De Yasa Venus kwam lossen bij Peterson Amsterdam. (Foto Yasa Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook