Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Uitslag Motorenquiz 2021: Schumacher is onoverwinnelijk

ROTTERDAM

Met de uitzonderlijke combinatie van technische kennis, precisie en inlevingsvermogen heeft binnenvaartschipper en vliegenier Erik Schumacher de Schuttevaer Motorenquiz 2021 gewonnen. Een unieke prestatie. Zijn naam staat nu voor de derde keer op de Schuttevaer SHVP Wisseltrofee gegraveerd. En zoals bij alle grote kampioenschappen: wie de trofee driemaal wint, mag hem houden.

1 / 2
Erik Schumacher bij zijn Deutz 536 in het droge-ladingschip Jannette. De motor gaat overigens plaatsmaken voor een Stage V snelloper. (Privéfoto)

Erik Schumacher bij zijn Deutz 536 in het droge-ladingschip Jannette. De motor gaat overigens plaatsmaken voor een Stage V snelloper. (Privéfoto)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook