Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Russische ‘intimidatiepraktijken’ bij Nederlands marineschip

Den Haag

Russische gevechtsvliegtuigen hebben volgens het Nederlandse ministerie van Defensie voor ‘onveilige situaties’ gezorgd bij het marineschip Zr. Ms. Evertsen. Demissionair minister Ank Bijleveld (Defensie) noemt het optreden van de Russen ‘onverantwoord’.

1 / 1
Zr. Ms. Evertsen eerder op terugweg van een bezoek aan Oslo. (Foto Koninklijke Marine)

Zr. Ms. Evertsen eerder op terugweg van een bezoek aan Oslo. (Foto Koninklijke Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook