Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Renovatie Van Brienenoordbrug jaar later

Rotterdam

De renovatie van de Van Brienenoordbrug is een jaar uitgesteld. Dat heeft demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen de Tweede Kamer laten weten. Het begin van de renovatie stond gepland voor de zomer van 2025. Dit wordt nu de zomer van 2026. Te zijner tijd zullen de werkzaamheden veel hinder opleveren voor de scheepvaart.

1 / 1
De renovatie van de Van Brienenoordbrug gaat nu beginnen in 2026. (Foto Rijkswaterstaat)

De renovatie van de Van Brienenoordbrug gaat nu beginnen in 2026. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook