Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Deze Scheveningse jongens sjouwen in alle vroegte, zonder morren

SCHEVENINGEN

‘Veel jongeren zijn moeilijk te porren om vroeg op te staan en handarbeid te verrichten, laat staan dat ze dan ook nog in een koude ruimte willen werken en sjouwen’, oordeelt René Roeleveld van de Scheveningse vissorteerploeg. ‘Maar wij hebben gelukkig niks te klagen. We hebben een sorteerploeg met verschillende leeftijden en de laatste jaren behoorlijk wat aanwas van jongeren.’

1 / 1
Op de foto van links naar rechts; Robbert Verheij, Stefan Verheij, Finn Nielsen en Mike de Bruijn. De vader van Finn komt uit het Deense Hvide Sande en is op Scheveningen gaan wonen nadat hij een echte Scheveningse schone aan de haak had geslagen. (Foto W.M. den Heijer)

Op de foto van links naar rechts; Robbert Verheij, Stefan Verheij, Finn Nielsen en Mike de Bruijn. De vader van Finn komt uit het Deense Hvide Sande en is op Scheveningen gaan wonen nadat hij een echte Scheveningse schone aan de haak had geslagen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook