Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe Haven Arnhem moet weer echte industriehaven worden

Arnhem

De gemeente Arnhem wil dat de Nieuwe Haven in de stad weer een echte en veilige industriehaven wordt. Al jaren liggen er woon- en recreatieschepen. Dit zorgt voor onveilige situaties en belemmert de bedrijven. Ook Aqualink, de vereniging van watergebonden bedrijven in Oost-Nederland, is onlangs bij bedrijven aan tafel geschoven om te praten over wat er moet gebeuren.

1 / 1
Ondernemers in de Nieuwe Haven hebben volgens Irene van Dongen weinig vertrouwen in de slagvaardigheid van de gemeente Arnhem. (Foto Xandra Derks)

Ondernemers in de Nieuwe Haven hebben volgens Irene van Dongen weinig vertrouwen in de slagvaardigheid van de gemeente Arnhem. (Foto Xandra Derks)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook