Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Goederenoverslag zeehavens sterkst gedaald sinds crisis 2009

Den Haag

De aan- en afvoer van goederen in Nederlandse zeehavens is in coronajaar 2020 met 8% gedaald naar een totaal van bijna 558 miljoen ton. Dat is de grootste daling sinds de economische crisis van 2009. Dit blijkt uit de jongste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

1 / 1
Het aantal containers in Rotterdam daalde in 2020 met ruim 3 procent ten opzichte van een jaar eerder. (Foto Port of Rotterdam)

Het aantal containers in Rotterdam daalde in 2020 met ruim 3 procent ten opzichte van een jaar eerder. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook