Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste van vijf nieuwe watertaxi’s Rotterdam gepresenteerd

De eerste van een serie nieuwe elektrisch aangedreven watertaxi’s is klaar. Het gaat om de MSTX31. Een watertaxi met de vervoerscapaciteit van 40 passagiers. Het schip zal begin volgend jaar ingezet gaan worden.

1 / 1
De MSTX 31 voor de Hef in Rotterdam. (Foto Watertaxi)

De MSTX 31 voor de Hef in Rotterdam. (Foto Watertaxi)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook