Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Één loket voor vergunningen bijzonder transport in Zaanstad

Zaanstad

Het is vanaf nu mogelijk om in de gemeente Zaanstad bij één loket vergunning aan te vragen voor bijzonder transport over water. Dat zijn Zaanstad en Rijkswaterstaat overeengekomen. Voorheen moest een transporteur naar verschillende loketten.

1 / 1
Bijzonder transport over de Zaan. (Foto Twitter / Havendienst Zaanstad)

Bijzonder transport over de Zaan. (Foto Twitter / Havendienst Zaanstad)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook