Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Koninginnensluis Nieuwegein vanaf 24 juni weer open

NIEUWEGEIN

Schepen kunnen vanaf 24 juni weer door de Koninginnensluis in Nieuwegein varen. De sluis werd vanaf april gestremd vanwege renovatiewerkzaamheden, en zou in eerste instantie op 31 mei weer geopend worden voor scheepvaartverkeer.

1 / 1
De Koninginnensluis was 2 maanden volledig gestremd. (Foto Rijkswaterstaat)

De Koninginnensluis was 2 maanden volledig gestremd. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook