Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BBZ: Help ook net gestarte bruine vloot-schippers

Enkhuizen

De steun voor de bruine vloot is niet toereikend genoeg, zegt de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ). BBZ wil dat ook recent gestarte ondernemers en replicaschepen jonger dan 50 jaar ook onder de regeling gaan vallen.

1 / 1
BBZ:'Zet de regeling open voor die 20 tot 30 ondenemers.' (Foto BBZ)

BBZ:'Zet de regeling open voor die 20 tot 30 ondenemers.' (Foto BBZ)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook