Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Markt voor productentankers trekt aan

ROTTERDAM

Oldendorff Carriers bestelde een 182.000 dwt capesizer bij de Japanse werf Nahura Shipbuilding en kocht drie droge-ladingschepen uit de markt. Voorheen bestelde Oldendorff bij Chinese werven. Een reden voor de overstap werd niet gegeven.

1 / 1
De verkoopprijs van de Nordsummer (3586 teu) is in amper een half jaar verdrievoudigd.

De verkoopprijs van de Nordsummer (3586 teu) is in amper een half jaar verdrievoudigd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook