Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Russiche en Britse marine in conflict over maritieme grenzen rondom de Krim

Krim

De Russische Zwarte Zeevloot heeft in samenwerking met de kustwacht de Britse torpedobootjager Defender met waarschuwingsschoten uit Russische wateren bij de Krim verjaagd, aldus Russische media. Het Russische ministerie van Defensie heeft bij de Britse militaire attaché in Moskou geklaagd dat de Britten de maritieme grenzen van het land hebben geschonden en eist een onderzoek naar de tocht van de Defender. Maar Londen spreekt het verhaal tegen.

1 / 1
De torpedobootjager in kwestie: de HMS Defender. (Foto Wikipedia)

De torpedobootjager in kwestie: de HMS Defender. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook