Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat brengt sluisexperts bijeen voor innovatie

Delft

Via de hackaton Sluizen brengt Rijkswaterstaat sluisexperts samen. Het doel van die bijeenkomst is kennisuitwisseling om op die manier tot innovatieve ideeën te komen. Op die manier gingen vier teams online aan de slag met sluis Delden.

1 / 1
Sluis Delden was de case voor de vier teams. (Foto Rijkswaterstaat)

Sluis Delden was de case voor de vier teams. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook