Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kustwacht vindt 23 Albanezen op zeiljacht voor Zeeuwse kust

VLISSINGEN

Bij een gezamenlijke actie van de Koninklijke Marechaussee, douane, politie en kustwacht zijn afgelopen weekend 23 Albanezen opgebracht. Ze werden aangetroffen op een zeiljacht voor de Zeeuwse kust. Bij een controle door het kustwachtschip Zeearend werden de Albanezen ontdekt.

1 / 1
De Zeearend ontdekte de 23 mensen aan boord van het zeiljacht. (Foto Kustwacht)

De Zeearend ontdekte de 23 mensen aan boord van het zeiljacht. (Foto Kustwacht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook