Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

D66 stelt Kamervragen over de gevaarlijke vaarweg naar Stellendam

Stellendam

D66’er Tjeerd de Groot heeft minister Cora van Nieuwenhuizen vragen gesteld over de het dichtslibbende Slijkgat, de vaarweg tussen Stellendam en de Noordzee. Het Kamerlid wil weten waarom Rijkswaterstaat nog niet heeft ingegrepen, ondanks de ongelukken.

1 / 1
Tjeerd de Groot heeft onder andere visserij en scheepvaart in zijn portefeuille (Foto D66)

Tjeerd de Groot heeft onder andere visserij en scheepvaart in zijn portefeuille (Foto D66)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook