Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Studenten ontwikkelen bootlift voor duurzame watertaxi Futuro

Dordrecht

Studenten van het Da Vinci-college en de Hogeschool Rotterdam hebben in opdracht van Imbarcazione Barone een bootlift gemaakt. De duurzame watertaxi Futuro zal vanaf deze zomer gebruik maken van de bootlift. Sinds 2015 maken studenten onderdelen voor de Futuro als onderdeel van hun opleiding.

1 / 1
Vlnr: Sjoerd den Boer, Luuk Breggemans, Elio Barone, Nick van Hugten, Jelle Jongebreur en Ruben van Aalst met de hydraulische onderdelen voor de bootlift. Op de achtergrond de Futuro in aanbouw. (foto: T. vd Berg)

Vlnr: Sjoerd den Boer, Luuk Breggemans, Elio Barone, Nick van Hugten, Jelle Jongebreur en Ruben van Aalst met de hydraulische onderdelen voor de bootlift. Op de achtergrond de Futuro in aanbouw. (foto: T. vd Berg)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook