Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Holland Water monitort drinkwaterkwaliteit op afstand

DRIEBERGEN

Holland Water BV, marktleider in legionella-beheersende watertechnologie, levert sinds enkele jaren ook systemen voor (super)jachten. Het watertech-bedrijf uit Driebergen-Rijsenburg heeft de afgelopen 18 jaar naam gemaakt met het legionellabestrijdingssysteem de HW Bifipro, dat onder meer wordt ingezet in ziekenhuizen, zorginstellingen en hotels in Europa en het Midden-Oosten.

1 / 2
Een ingebouwd Bifipro koper-zilver ionisatiesysteem in een superjacht. Links onder het controlepaneel, rechts naast de witte tank het filtersysteem. (Foto Octo Marine)

Een ingebouwd Bifipro koper-zilver ionisatiesysteem in een superjacht. Links onder het controlepaneel, rechts naast de witte tank het filtersysteem. (Foto Octo Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook