Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werkzaamheden sluis Schijndel klaar, Helmond volgende week aan de beurt

SCHIJNDEL

De tweede fase van het groot onderhoud aan sluis Schijndel is afgerond. Donderdag 17 juni werd het kunstwerk weer in gebruik genomen. De werkzaamheden bij sluis Helmond vinden vanaf volgende week plaats.

1 / 1
Een schip vaart uit de sluis Schijndel. (Foto Rijkswaterstaat)

Een schip vaart uit de sluis Schijndel. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook