Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tanker aan ketting door illegaal lozen olie

ALMERIA

Spaanse autoriteiten hebben in de haven van Almeria de tanker Aldan aan de ketting gelegd omdat uit het schip olie is geloosd die een olievlek van 55 vierkante kilometer veroorzaakte. Dat gebeurde op een kleine 150 mijl ten noordoosten van La Palma in de Spaanse exclusieve economische zone.

1 / 1
De tanker Aldan, in Almeria aan de ketting vanwege een olievervuiling. (Foto Marine Traffic)

De tanker Aldan, in Almeria aan de ketting vanwege een olievervuiling. (Foto Marine Traffic)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook