Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat gunt planfase Lemmer-Delfzijl aan Witteveen+Bos en Royal HaskoningDHV

DELFZIJL

De advies- en ingenieursbureaus Witteveen + Bos en Royal HaskoningDHV gaan samenwerken aan de planfase van de renovatie van de Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl. Rijkswaterstaat heeft de opdracht voor het uitvoeren van een integraal onderzoek gegund aan het Rotterdamse bureau en het bureau uit Amersfoort.

1 / 1
Oevers worden, waar mogelijk, vervangen met dier- en natuurvriendelijke varianten. (Foto Rijkswaterstaat)

Oevers worden, waar mogelijk, vervangen met dier- en natuurvriendelijke varianten. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook