Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Inmarsat verwacht passende oplossing voor noodsignaal scheepvaart

Burum

Satellietbedrijf Inmarsat, dat noodoproepen ontvangt van schepen op zee, verwacht een passende oplossing in de kwestie rond de gedwongen verplaatsing van zijn ontvangstschotels in het Friese Burum. Op donderdag diende een kort geding in Rotterdam waarin het bedrijf nut en noodzaak van het grondstation voor de levens op zee benadrukte.

1 / 1
Het grondstation van Inmarsat in Burum (Foto Wikipedia)

Het grondstation van Inmarsat in Burum (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook