Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opvolger Futureland in Rotterdamse haven opent in 2024

Rotterdam

Architectenbureau MVRDV en ontwerpbureau Kossmanndejong hebben hun plannen voor het nieuwe Rotterdamse havenervaringscentrum gepresenteerd. In het ontwerp wordt veel gebruik gemaakt van het uitzicht dat de omgeving biedt. Wanneer het HEC in 2024 open gaat is het doel dat het jaarlijks 150.000 bezoekers gaat trekken. De opvolger van FutureLand heeft alleen nog geen naam.

1 / 1
Het ontwerp van het nieuwe havenervaringscentrum met de gedraaide verdiepingen en de panorama ramen. (Foto Havenbedrijf Rotterdam

Het ontwerp van het nieuwe havenervaringscentrum met de gedraaide verdiepingen en de panorama ramen. (Foto Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook