Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hoe Candela’s elektrische schepen Venetië moeten redden

Venetië

Erosie veroorzaakt door de motorboten rondom Venetië zorgen ervoor dat Venetiaanse gebouwen er langzaam aan gaan. Elektrische draagvleugel schepen moeten dit voorkomen. De Candela P-7 en P-30 worden gepresenteerd als het alternatief voor het publieke transport over water in Venetië.

1 / 1
De Candela P-30 is een minder schadelijk dan de reguliere taxiboot (Foto Candela)

De Candela P-30 is een minder schadelijk dan de reguliere taxiboot (Foto Candela)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook