Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper (se) gezocht voor leuke promofilm Weekblad Schuttevaer

Weekblad Schuttevaer maakt momenteel een promofilm over hoe Schuttevaer wordt gemaakt: van redactie tot opmaak. Van drukker naar PostNl. Van PostNL naar abonnee. Voor onze laatste schakel zoeken we een schipper of schipperse die voor deze film de krant in ontvangst wil nemen. beloning: 1 gratis jaarabonnement print en online op Schuttevaer Voor onze logistiek…

1 / 1
Schipperse

Schipperse

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook