Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Steeds vaker laat rederij schip en bemanning aan hun lot over

LONDEN

De International Transport Workers Federation (ITF) meldt dat het aantal gevallen waarbij rederijen schip en bemanning aan hun lot overlaten bijna is verdubbeld vorig jaar en is geklommen tot recordhoogtes. Wel hebben de inspecteurs van de ITF zeevarenden in 2020 geholpen met het terugkrijgen van bijna 45 miljoen dollar aan achterstallig loon.

1 / 1
Inspecteurs van de ITF hebben miljoenen aan achterstallig loon teruggehaald voor zeevarenden. (Foto ITF)

Inspecteurs van de ITF hebben miljoenen aan achterstallig loon teruggehaald voor zeevarenden. (Foto ITF)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook