Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[OPINIE] Wat het BPR zegt over het blauwe bord

ROTTERDAM

In de Schuttevaer van 22 mei is een interview geplaatst onder de kop ‘Pleziervaart begrijpt binnenvaart niet’ dat Heere Heeresma junior had met schipper Roeland van Basten Batenburg van de spits Veronica. Zo’n kop doet het altijd goed en op 27 mei stond hij dan ook op 1 in de kolom Meest gelezen.

1 / 1
Het grote schip moet dus een geschikte weg vrijlaten voor dat kleine vaartuig. (Foto Sander Wels)

Het grote schip moet dus een geschikte weg vrijlaten voor dat kleine vaartuig. (Foto Sander Wels)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook