Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Lucky Lobster’ wereldberoemd in Breskens

BRESKENS

Cor Fondse (65) is met de HA-10 Zeelandia al meer dan 15 jaar een bezienswaardigheid in de haven van Breskens. Aan toeristen en de lokale bevolking verkoopt hij vanaf het schip gerookte paling, kreeft, mosselen, oesters en andere waar.

1 / 1
Cor Fondse himself. (Foto Adri van de Wege)

Cor Fondse himself. (Foto Adri van de Wege)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook