Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KRANTVERSIE Eerste 20.000 prikken voor zeevarenden worden vanaf 15 juni gezet

De vaccinatie van zeevarenden is dinsdag 15 juni van start gegaan. Het eerste deel van de in totaal 50.000 vaccins worden gezet in de Rotterdamse, Amsterdamse en Groningse haven als mede in de North Sea Port en op luchthaven Schiphol. Het vaccin is beschikbaar gesteld voor alle zeevarenden, ongeacht nationaliteit, op schepen onder Nederlandse vlag of beheer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook