Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IJsselmeergebied heeft ruim 120 miljoen nodig

IJsselmeer

De wateren aan de zuidkant van het IJsselmeer en de meren daaromheen hebben ruim 120 miljoen euro nodig om bevaarbaar, veilig en schoon te blijven. De vier betrokken provincies en zestien gemeenten in het gebied kunnen die investeringen niet zelf opbrengen en willen dat het Rijk de kosten voor zijn rekening neemt.

1 / 1
De Sulomaro gaat over het IJsselmeer (Foto Panoramio)

De Sulomaro gaat over het IJsselmeer (Foto Panoramio)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Het meeste zal naar consultants en adviesburo’s gaan.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook