Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dode bij ongeluk met boottocht van jongeren in Putten

PUTTEN

Bij een bootongeluk op het Nuldernauw in de buurt van Putten is zaterdag een jongen overleden. Het slachtoffer raakte bekneld in de schroef van een boot. Hulpdiensten rukten massaal uit, maar uiteindelijk overleed het slachtoffer in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

1 / 1
De jongen overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Ter illustratie, het Nuldernauw. (Foto Wikipedia)

De jongen overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Ter illustratie, het Nuldernauw. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook