Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Noordelijke scheepsbouw strijdt voor behoud Centraalstaal

GRONINGEN

De noordelijke scheepsbouwindustrie is er veel aan gelegen dat het failliete Centraalstaal in Groningen overeind wordt geholpen, in elk geval een deel ervan. Vooral de werven vinden het van groot belang dat de leverancier van scheepsbouwpakketten blijft voortbestaan.

1 / 1
De scheepswerven in Noord-Nederland hebben belang bij het redden van Centraalstaal.

De scheepswerven in Noord-Nederland hebben belang bij het redden van Centraalstaal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook