Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verhoef EMC overgenomen door Stokvis Group

Sliedrecht

Het elektrotechnische bedrijf Verhoef EMC wordt overgenomen door de Stokvis Group, moederbedrijf van Ads van Stigt. Die laatste gaat Verhoef deels aansturen, maar het bedrijf zal ook zelfstandig blijven opereren. Edwin Naaktgeboren wordt per 1 juli de nieuwe directeur.

1 / 1
Onder andere Dave Plug (2e van links) viert de overname van Verhoef. (Foto Verhoef)

Onder andere Dave Plug (2e van links) viert de overname van Verhoef. (Foto Verhoef)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook