Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schip krijgt recordontzegging voor Australische wateren

SYDNEY

De Australische autoriteiten hebben de onder Panamese vlag varende bulkcarrier Maryam voor drie jaar de toegang tot de Australische wateren ontzegd. Het gaat om de langste verbanning ooit, zegt de internationale vakbond voor zeevarenden ITF.

1 / 1
Twee inspecteurs van de ITF voor de Maryam in Port Kembla. (Foto Maritime Union of Australia)

Twee inspecteurs van de ITF voor de Maryam in Port Kembla. (Foto Maritime Union of Australia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook