Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Marine Oil Trading krijgt meer te verschepen via binnenvaart

AMSTERDAM

Marine Oil Trading, ofwel de Marine Olie Handelmij. BV (MOH), met het hoofdkantoor in Moerdijk, voert tweederde van zijn grondstoffen aan per binnenvaartschip. En de groei is er nog niet uit. Voor het bedrijf varen momenteel twee binnenvaarttankers op time charter. ‘Het werkt allemaal top.’

1 / 1
De Ankica voor de wal M.O.T.T. te Wormer. ‘Ik denk dat we nog wat meer gebruik van binnenvaart gaan maken.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

De Ankica voor de wal M.O.T.T. te Wormer. ‘Ik denk dat we nog wat meer gebruik van binnenvaart gaan maken.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook