Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Levendige handel in schepen

ROTTERDAM

CDB Leasing heeft 11 droge-ladingschepen gekocht van Clipper. Het zou gaan over zes handysizers, drie ultramaxen en twee supramaxen. Samen zouden ze $ 140,5 miljoen hebben gekost. Eind november 2020 bezat CDB 75 droge-ladingschepen, waarvan de meeste uitverhuurd voor minimaal vijf maanden.

1 / 1
De Griekse rederij Appololina Lines heeft de Wisdom Diva verworven voor circa 17 miljoen dollar.

De Griekse rederij Appololina Lines heeft de Wisdom Diva verworven voor circa 17 miljoen dollar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook